پنجره دوجداره

پنجره دوجداره UPVC بهترین روش برای جلوگیری از ورود آلاینده های زیست محیطی، رهایی از آلودگی‌ هوا، مانع هدر رفت انرژی و‌ گرما و آلودگی صوتی می باشد و همچنین عایق مناسبی است که کیفیت و امنیت بالایی دارد تا آسایش و رفاه را برای شما به ارمغان آورد.

ما در پیرامید وین با ارائه بالاترین کیفیت پنجره های دوجداره از قبل از خرید با مشاوره رایگان تا مرحله نصب با بهترین قیمت پنجره دوجداره در کنار شما خواهیم بود.

کارشناسان مجرب پیرامید وین آماده ارائه مشاوره و راهنمایی شما برای انتخاب مناسب ترین پنجره UPVC هستند.

پنجره دو جداره

قیمت پنجره دو جداره

قیمت گذاری روی پنجره های دوجداره به عوامل زیادی بستگی دارد و معمولا قبل از گفتگو و دریافت راهنمایی از یک متخصص نمی توان به قیمت دقیقی رسید.

مجموعه پیرامید وین با کارشناسان و متخصصان مجرب خود آماده ارائه مشاوره و مناسب ترین قیمت پنجره دوجداره به شما می باشد.

برای درک بهتر نحوه محاسبه قیمت پنجره دو جداره و ملاک های قیمت گذاری، موارد زیر را مد نظر داشته باشید:

  1. شرکت تولید کننده پروفیل پنجره دوجداره (برند)
  2. رنگ و حالت ظاهری
  3. متراژ پنجره
  4. تعداد لنگه پنجره دو جداره
  5. کتیبه
  6. تعداد و ابعاد پنجره های باز شونده و نوع بازشوندگی
  7. میزان و جنس یراق آلات مورد نیاز
  8. و…

حال که با عوامل تاثیرگذار بر قیمت پنجره دوجداره آشنا شدید، می توانید حدس بزنید که قیمت گذاری نیز نیاز به یک متخصص دارد.

قیمت پنجره دو جداره

استعلام رایگان قیمت پنجره دو جداره

پنجره دو جداره چه مزایایی دارد؟

استفاده از پنجره های دوجداره مزایای بسیاری دارد که مهمترین آنها شامل:

  • ظاهر مدرن و جدید این پنجره ها، نمایی زیباتر به خانه های امروزی می دهد. همچنین وجود تنوع رنگ و مدل در پنجره های دوجداره، انتخاب را برای خریداران آسان تر می کند.
  • استفاده از پنجره های دوجداره از هدر رفت انرژی جلوگیری کرده و به همین دلیل هزینه های بالای گرمایش و سرمایش منازل کاهش پیدا می‌کند.
  • به مرور زمان هیچ آسیبی به پنجره های دوجداره وارد نشده و نیازی به رنگ آمیزی و تعمیرات ندارند.
  • این پنجره‌ها در مقابل تغییرات آب و هوا مقاومت بالایی داشته و تغییر شکل نمی‌دهند، بدنه UPVC پنجره های دوجداره دارای مقاومت زیادی در برابر آب، رطوبت و حتی گرما می باشد و بر اثر این عوامل زنگ زده یا پوسیده نمی شوند.
  • عایق بندی بالای پنجره های دوجداره از نفوذ آب و باران جلوگیری کرده و به صورت کامل آب‌بندی شده‌اند.
  • پنجره های دوجداره با داشتن دو لایه ی محافظتی، از تابش مستقیم نور خورشید به داخل خانه جلوگیری می کنند. نور خورشید علاوه بر فوایدی که دارد، دارای اشعه های فرابنفش نیز می باشد که برای بدن مضر هستند.
  • پنجره های دوجداره عایق بالایی در برابر آلودگی های صوتی داشته و از ورود هرگونه سروصدا جلوگیری می‌کنند تا محیطی آرام برای ساکنین ایجاد شود.
  • این مدل از پنجره‌ها به دلیل عایق بندی و درز بندی مناسب در برابر آلودگی هوا مقاومت بالایی دارند.
  • این پنجره ها به دلیل درزگیری و عایق بندی مناسبی که دارند، امکان ورود به ذرات ریز گرد و غبار را به داخل خانه نمی دهند
  • وجود دو لایه شیشه سخت در این پنجره ها، باعث افزایش مقاومت آن ها بر اثر ضربه شده و به همین خاطر ایمنی بیشتری نسبت به پنجره های تک جداره دارند.
پنجره دو جداره چه مزایایی دارد؟
پنجره دو جداره

شیشه های دو جداره چگونه کار می کند؟

هدف از ساختن پنجره دوجداره قطع ارتباط محیط داخلی و خارجی و تبادل حرارت و برودت این دو محیط است. اساساً شیشه های دو جداره بر مبنای ایجاد یک فضای خالی پر از هوای خشک و یا استفاده از یک گاز بی اثر مانند گاز آرگون بین دو صفحه شیشه ای است، به همین دلیل هدایت گرما و سرما بین جداره دو شیشه کاهش یافته و از انتقال گرما یا برودت و همچنین صدا از طریق پنجره بین دو محیط داخل و خارج به نحو چشمگیری کاسته می شود.

بدون استفاده از فاصله گذار ها (Spacer) یکپارچه، امکان تزریق نمگیر به تبع آن خشک کردن گاز آرگون وجود نداشته و شیشه ها در معرض گرما و سرما دچار بخار گرفتگی داخلی خواهند شد.

عدم استفاده از پلی سولفاید مناسب و با کیفیت و به عنوان درزبند ثانوی موجب می شود تا در مرور زمان لایه درزبند مذکوردچار تغییر ساختاری شده و به صورت شکننده در آید و در نهایت با ریزش این لایه در داخل پنجره، آب بندی شیشه ها مختل می گردد.

شیشه دو جداره شامل دو یا چند لایه شیشه می باشد که با جدا کننده ای (spacer) از جنس آلومینیوم که با مواد جاذب رطوبت پر شده از یکدیگر جدا شده اند و توسط چسب های بوتیل و پلی سولفاید یا چسب سیلیکونی، شیشه ها به اسپیسر متصل و فضای خالی آن با هوا یا گازهای آرگون، زنون و هگزا فلوراید گوگرد(SF6) پر شده اند.

در تولید شیشه های دو جداره صنعتی، خشک نگهداشتن گاز آرگون به عنوان یک گاز خشک و بی اثر در فضای میان جداره مهم ترین نکته است که به صورت عایق در تبادل اشکال انرژی (حرارت و صوت) عمل می کند.

چرا پنجره دوجداره؟

یک پنجره بزرگ نور کافی را در اختیارمان قرار داده و لذت طبیعت را به ما هدیه می کند و احساس آرامش روز افزونی را به داخل محیط زندگی ما منتقل می سازد. یک پنجره خوب می تواند به عنوان عایق حرارتی مناسب موجب مصرف کمترین انرژی و دستیابی به تهویه هوای داخل خانه گردد.

همواره با پیشرفت تکنولوژی و افزایش جمعیت، مسئله آلودگی صوتی و آلودگی هوا در اولویت ساختمان سازان و مهندسان معماری قرار دارد. امروزه پنجره‌های دوجداره (UPVC) به علت ویژگی‌های مناسبی که دارند، نسبت به سایر پنجره‌ها بیشتر مورد توجه ساختمان سازان قرار گرفته‌اند.

این پنجره‌ها بر‌خلاف پنجره‌های سابق که از جنس پروفیل آهن بودند، بار اضافه‌ای به ساختمان وارد نمی‌کنند و در مقابل آب‌و‌هوا دچار زنگ‌زدگی و فرسودگی نمی‌شوند. علاوه‌بر‌این، عایق صوتی و حرارتی هستند و سبب آسایش و آسودگی افراد ساکن در ساختمان می‌شوند.

راه‌های تشخیص پنجره‌ی دوجداره‌ی غیر‌استاندارد

  1. در صورتی که در ساخت پنجره‌های دوجداره از پروفیل یو‌پی‌وی‌سی باکیفیت و مرغوب استفاده نشده باشد. پنجره با گذشت زمان از فرم استاندارد خود خارج می‌شود و رنگ آن به زرد تغییر می‌کند.
  2. اگر سازنده‌ی پنجره‌ی دوجداره در داخل آن از گالوانیزه‌ی استاندارد با ضخامت مناسب استفاده نکرده‎باشد، پنجره دارای مقاومت کافی نمی‌باشد و در اثر باد دچار خمیدگی و شکم دادن در قسمت ستون های عمودی و افقی می‌شود.
  3. در صورتی که در میان بازشوها از لاستیک‌های آب بندی مرغوب استفاده نشده‌باشد، پنجره‌ها عایق صوت، سرما و گرما نمی‌باشند.
  4. در صورتی که در تولید پنجره‌های دوجداره از شیشه‌ی دوجداره‌ استاندارد و لولاهای مرغوب استفاده نشده‌باشد، پنجره به راحتی صدا را از خود عبور می‌دهد.
  5. پنجره‌های دوجداره به علت داشتن چسب‌های آب‌بندی، گاز آرگون و مواد رطوبت‌گیر به‌هیچ‌وجه بخار نمی‌کنند، در صورتی که پنجره‌ی دوجداره‌ی شما بخار گرفت؛ بدانید در ساخت آن از این مواد استفاده نشده‌است و پنجره‌ی شما غیر‌استاندارد می‌باشد.
پنجره دوجداره

برای خرید پنجره دو جداره با ما در تماس باشید…

پنجره دوجداره چیست؟

شاید برای شما نیز این سوال پیش آمده که پنجره دو جداره یا همان UPVC چیست؟ پنجره دوجداره (UPVC) که مخفف Unplasticized Polyving Chloride می‌باشد و در تولید آنها از ترکیباتی مانند نفت خام، وینیل کلرید، نمک طبیعی و مواد پایدار کننده و پر کننده استفاده شده است.

در زمان های گذشته از پنجره های قدیمی با پروفیل چوبی، آلومینیومی و آهن استفاده می شد که به علت زنگ زدگی و بار زیاد به مرور از رده خارج شدند و پنجره های دوجداره وارد بازار شد. از این رو، امروز در بسیاری از ساختمانها و منازل از این پنجره‌ها استفاده می‌شود که از چند لایه شیشه با نوار Speyser طبق فناوری Worm Edge ساخته می‌شوند.

تاریخچه‌ی پنجره‌های دوجداره

درب و پنجره‌های دوجداره برای نخستین بار در سال 1960 میلادی در اروپا ساخته شدند و در سال 1970 استفاده از آن‌ها رواج پیدا کرد. این پنجره‌ها در اواخر دهه‌ی 50 در ایران تولید شدند و از همان زمان تاکنون مورد استفاده قرار گرفتند.

پنجره دوجداره چیست؟
انواع پنجره های دوجداره

تفاوت های پنجره دوجداره(UPVC) با پنجره معمولی(تک جداره)

پنجره های دوجداره با پنجره های معمولی یا تک جداره، تفاوت های بارز و زیادی دارند که در موارد زیر به چند مورد از مهم ترین تفاوت های آن ها اشاره می کنیم.

  1. دارای عایق صوتی و حرارتی: پنجره های معمولی یا تک جداره، همان طور که از نام شان پیداست فقط از یک لایه ساخته شده اند اما پنجره های دوجداره علاوه بر داشتن دو لایه و شیشه، دارای عایق های صوتی و حرارتی نیز می باشند. وجود این عایق ها و ضخامت جداره های پنجره ها، باعث می شود تا آلودگی صوتی از فضای بیرون به داخل نفوذ پیدا نکند. در صورتی که پنجره های معمولی دارای چنین ویژگی نمی باشند و به راحتی سر و صدا و هوای سرد را به داخل خانه راه می دهند.
  2. عایق بندی و درزگیری مناسب: اکثر پنجره های معمولی از عایق بندی و درزگیری مناسبی برخوردار نیستند به همین خاطر حشرات ریز و یا ذرات گرد و غبار به داخل خانه نفوذ می کنند. اما پنجره های دوجداره، به صورت کامل عایق بندی شده و به وسیله ی چسب های درزگیر مانع ورود حشرات، گرد و خاک و آلودگی به داخل خانه می شوند.
  3. مقاومت و عمر طولانی:  از تفاوت های  مهم پنجره های دوجداره و پنجره های تک جداره می توان به مقاومت و عمر آن ها اشاره کرد. پنجره های دوجداره، دارای لایه ها و شیشه های محکم تری نسبت به پنجره های معمولی یا تک جداره می باشند و تحمل و مقاومت بیشتری بر اثر ضربه، حرارت زیاد و دیگر عوامل محیطی دارند. به همین خاطر از مقاومت و عمر طولانی تری برخوردار می باشند.
  4. عدم تغییر رنگ: پنجره های معمولی که دارای بدنه آهنی هستند معمولا پس از مدتی بر اثر رطوبت و یا برخورد مستقیم نور خورشید، پوسیده شده و زنگ می زنند اما تفاوتی که پنجره های دوجداره دارند این است که بدنه ی آن ها از جنس upvcساخته می شود که قابلیت حفظ رنگ را داشته و در طولانی مدت بر اثر رطوبت یا گرما تغییری نمی کنند.

قسمت های اصلی پنجره دوجداره

پنجره های دوجداره همواره از ۳ قسمت اصلی تولید می‌شوند که عبارتند از:

  • پروفیل:

پروفیل و یا قاب پنجره از اصلی ترین ملزومات طراحی پنجره های دوجداره است که در طراحی های خلاقانه دارای اشکال متنوعی می‌باشد تا شیشه را نگهداری کند.

  • شیشه دوجداره:

شیشه پنجره دوجداره همواره از ۲ الی ۴ شیشه روی هم تشکیل شده که فضای خالی آن با گاز آرگون پر شده و با فشار زیادی بر روی هم پرس شده است.

  • یراق آلات:

یراق آلات پنجره دوجداره شامل دستگیره پنجره، قفل و انواع بازشوها است و برای باز و بسته شدن مورد استفاده قرار می‌گیرند که علاوه بر زیبایی به افزایش طول عمر پنجره نیز کمک می‌کنند.   پنجره‌های دوجداره از چندین لایه شیشه تشکیل شده‌اند. این شیشه‌ها توسط نواری از جنس آلومینیوم که اسپیسر نام دارد، از یکدیگر جدا شده‌اند. فضای میان لایه‌های شیشه با گاز آرگون، هوا و SF6 پر شده‌است. قابی که این شیشه‌های دوجداره را در‌بر‌می‌گیرد از جنس UPVC می‌باشد، به همین دلیل به پنجره‌های دوجداره UPVC هم می‌گویند.

راه‌های تشخیص پنجره‌ی دوجداره‌ی غیر‌استاندارد

با مشاوره قبل از خرید پنجره دوجداره، تا نصب و تحویل در کنار شما هستیم!

  • پنجره دو طرف بازشو (Tilt and Turn windows):

این مدل از پنجره های دوجداره بسیار محبوب و پر طرفدار بوده و به صورت کاملاً مجزا یعنی هم با حرکت دستگیره به سمت بالا مانند پنجره قطار و هم به صورت لولایی باز و بسته می‌شوند. پنجره های دوجداره دو طرف بازشو علاوه بر زیبایی خاص از کیفیت و امنیت بالایی برخوردار می‌باشند.

  • پنجره های دوجداره ثابت (Fixed UPVC windows):

این نوع از پنجره‌ های دوجداره به دلیل ثابت بودن فریم، قاب و شیشه خود هیچ حالت لولایی یا بازشویی نداشته و معمولا در ساختمان صنعتی و تجاری از آنها استفاده می‌شود.

  • پنجره دوجداره سقفی (Skylight UPVC Window):

این مدل از پنجره های دوجداره برای ویلا و منازل کم نور مناسب بوده و معمولاً به صورت سقفی طراحی می‌شوند تا علاوه بر زیبایی خاص و منحصر بفرد، باعث نورانی شدن منزل گردند. به همین دلیل پنجره های سقفی از پر کاربرد ترین پنجره های دوجداره هستند که در ابعاد و اندازه های مختلف طراحی شده و عایق بندی بالایی دارند.

  • پنجره دوجداره محوری (UPVC round Windows):

این نوع از پنجره های دوجداره به دلیل طراحی بسیار مدرن و زیبا جلوه بسیار خاصی به منازل مسکونی و تجاری میدهند. البته پنجره های دوجداره محوری یا دایره‌ای به دلیل طراحی سخت، بسیار کمیاب بوده و نحوه باز شدن آنها حول محور قطری است.

  • پنجره دوجداره چوبی (Woody UPVC window):

متریال های چوبی از قدیمی ترین قسمت های اصلی پنجره های دوجداره هستند که به دلیل زیبایی خاص جایگاه بالایی در سبک معماری کلاسیک دارند. البته امروزه پنجره های دوجداره چوبی با مواد UPVC متشکل شده و علاوه بر زیبایی خاص و هنرمندانه، عایق بندی بالایی دارند که طبق گسترش تکنولوژی رنگ و زیبایی بافت آنها در کنار امنیت و کیفیت بالا حفظ شده است.

  • پنجره دوجداره آهنی (UPVC window Ferruginous):

در زمان های گذشته بعد از پنجره های چوبی پنجره هایی با ساختار و بافت آهنی معروف بودند که امروزه صنعت تولید پنجره های دوجداره ضعف های آنها را با استفاده از عایق بندی های پلیمری، کامپوزیت و با استفاده از شیشه های دوجداره جبران کرده است.

  • پنجره‌های دوجداره‌ی فولکس واگنی

پنجره‌های فولکس واگنی بیشتر برای ویلا مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع پنجره به صورت درب خودروی فولکس واگن باز می‌شود. اصلی ترین مزیت این نوع از پنجره ها این است که فضای بسیار کمی را اشغال می کند و برای خانه های دارای فضای کوچک بسیار مناسب می باشد. پنجره دوجداره فولکس واگن، در سه مدل وجود دارد: ۱- مدل مکانیکی ۲- مدل اتوماتیک ۳- مدل فول اتوماتیک تقسیم می شود. مزایای این پنجره:

  1. باز شدن به صورت ریلی
  2. دارای سه نوع حالت باز شدن
  3. زیبایی بسیار خاص و عایقی کاملا مناسب

انواع پنجره های دوجداره

پنجره های دوجداره دارای مدل های متنوعی هستند که معمولاً با توجه به مهندسی معماری و نحوه باز شدن با یکدیگر متفاوت هستند. انواع اصلی پنجره های دوجداره عبارتند از:

  • پنجره کمانی شکل(Bow UPVC Window):

این نوع از پنجره های دوجداره جلوه زیباتری برای منازل به وجود می‌آورد که از بروز ترین و مدرن ترین پنجره های دوجداره جهان محسوب می‌شوند. پنجره دوجداره کمانی شکل حالتی دایره‌ای با زوایای مختلف را ایجاد می‌کند که دارای قوس های چشمنواز و بزرگ بوده و به صورت تکی یا ترکیبی در منازل و ساختمانها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • پنجره دوجداره سایبانی (Aurning UPVC Windows):

پنجره های دوجداره سایبانی برای سرویس بهداشتی و حمام مورد استفاده قرار گرفته و به سمت بیرون باز می‌شوند تا محیط کمتری را اشغال کند.

  • پنجره دو حالته فرانسوی (French UPVC windows):

این نوع از پنجره های دوجداره هیچ ستون و میله‌ای در قسمت های داخلی خود نداشته و این امکان را می‌دهد که پنجره به صورت تکی یا دو لنگه باز و بسته شود. به همین دلیل عمدتا در قسمت پذیرایی و نشیمن منازل از پنجره های دو حالته فرانسوی استفاده شده تا زیبای خاص و ظریفی به دکوراسیون منزل بدهد. همچنین استفاده از این پنجره دوجداره در کنار هم حالتی قوسی شکل از چند اضلاع متصل به هم را پدید می‌آورد که برای طراحی ویلاها بهترین گزینه می‌باشد. مزایای پنجره دو جداره فرانسوی:

  1. این پنجره به علت اینکه به خوبی تراش خورده باعث شده تا رتبه آنها ++A در انرژی باشد.
  2. طراحی این سیستم به گونه ایست که قابلیت باز شدن همزمان پنجره را برای شما فراهم می آورد.
  3. این نوع از پنجره این امکان را به شما می دهد سیستم های تک حالته و دوحالته را بر روی این بازشو اجرا کنید.
  • پنجره آرکادئونی (UPVC Folding window):

این نوع از پنجره های دوجداره براساس آرکادئون باز و بسته می‌شوند، به عبارتی هنگام باز و بسته شدن تمامی پنجره‌ها به یک سمت جمع شده و روی یک لنگه ثابت در یک سمت قرار می‌گیرند تا فضای داخل و بیرون به صورت یکسان باشد.

  • پنجره دوجداره کشویی یا ریلی (Sliding UPVC windows):

در این مدل از پنجره های دوجداره نحوه باز و بسته شدن پنجره به صورت ریلی به طرف راست یا چپ است. البته دقت کنید که میزان عایق بندی پنجره دوجداره کشویی به دلیل ظرافت بالا نسبت به سایر موارد کمتر می‌باشد.

  • پنجره یک طرف بازشو یا لولایی (Casement UPVC windows):

این نوع از پنجره های دوجداره تنها از یک طرف و فقط به صورت لولایی باز و بسته می‌شوند، به همین دلیل ساختار بسیار ظریف و کم جایی داشته و برای آپارتمان های مسکونی بهترین انتخاب بوده که بسیار پر کاربرد می‌باشند.

سخن پایانی

با افزایش آلودگی های صوتی و آلودگی هوا، وجود پنجره های دوجداره برای هر خانه ای لازم و ضروری است. پنجره های دوجداره علاوه بر کاهش آلودگی صوتی، به تنظیم و کنترل دما نیز کمک کرده و تاثیر زیادی بر کاهش هزینه های سوخت می گذارند. از طرفی ظاهر این پنجره ها نسبت به پنجره های معمولی شیک تر و مدرن تر است و از کیفیت ساخت بالاتری نیز برخوردار هستند. پنجره های دوجداره علاوه بر مزایا، ویژگی های مثبتی نسبت به پنجره های معمولی دارند و از این جهت شما می توانید با خیال راحت از این پنجره ها استفاده کنید.

ما در پیرامید وین تلاش کردیم شما را با پنجره های دوجداره و انواع مختلف آن آشنا کنیم تا انتخابی مناسبی در خرید خود داشته باشید. زیرا پنجره های دوجداره از مزایای مختلفی برخوردار هستند که در مدت زمان طولانی نیاز به تعویض و یا رنگ آمیزی مجدد نداشته و هزینه های ناشی از مخارج اضافی را کاهش میدهند. به همین دلیل انتخاب این پنجره‌ها براساس سلیقه و معماری ساختمان های مسکونی و تجاری به دلیل تنوع بالا کار بسیار آسانی است.

برای بررسی پنجره سه جداره به این صفحه مراجعه نمایید و پنجره های سه جداره پیرامید وین را نیز بررسی بفرمایید.

برای اطلاعات بیشتر و تهیه پنجره دوجداره پیرامید وین با ما در ارتباط باشید!

چرا پنجره دو جداره پیرامید وین؟

پیرامید وین با دو دهه تجربه، ارائه کننده پنجره دوجداره با بهترین کیفیت و قیمت می باشد.

قیمت پنجره دوجداره چقدر است؟

قیمت پنجره دوجداره به عوامل زیادی بستگی دارد و معمولا قبل از مشاوره با یک متخصص نمی توان به قیمت دقیقی رسید. مجموعه پیرامید وین با کارشناسان مجرب خود آماده ارائه مشاوره و مناسب ترین قیمت به شما می باشد.

5/5 - (19 امتیاز)
بالا