پنجره سه جداره ✔️ قیمت پنجره سه جداره

پنجره سه ‌جداره حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد بیشتر از سایر پنجره‌ها از هدر رفت انرژی جلوگیری کرده و باعث مصرف بهینه حامل های انرژی می‌شود.

به همین دلیل محبوبیت آن بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و جزو پنجره های پرفروش محسوب می‌شود. امروزه تکنیک های ساخت و ساز، پیشرفت بسیاری کرده تا منازل و ادارات طبق استانداردهای مقررات ساختمان، پنجره های نوینی را تولید و نصب کنند.

کارشناسان مجرب ما در پیرامید وین، آماده ارائه مشاوره خرید پنجره سه جداره و راهنمایی شما برای انتخاب مناسب ترین پنجره هستند تا محیطی زیبا و آرام را به ارمغان بیاورند.

شماره های تماس:‌ ۱۱ – ۲۴ – ۶۸۴ (۰۹۱۲) – ۷۹ – ۲۸ – ۵۵۰ (۰۹۱۲)

پنجره سه جداره
پنجره سه جداره

قیمت پنجره سه جداره

قطعا نمیتوان معیار واحدی برای قیمت پنجره سه جداره مد نظر گرفت. موارد بسیاری در افزایش و کاهش این پنجره ها دخیل هستند.

از جمله مواردی که در قیمت پنجره های سه جداره موثر هستند میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

  • شرکت تولید کننده پروفیل پنجره سه جداره
  • رنگ و نوع آن
  • متراژ مدنظر جهت پنجره
  • تعداد لنگه
  • نوع باز شدن پنجره (کشویی و…)
  • و…

در حالت کلی برای تعیین قیمت پنجره سه جداره نیاز به متخصص دارید تا کامل و دقیق بتوانید در این زمینه تصمیم گیری کنید. کارشناسان و متخصصان مجرب ما در پیرامید وین، آماده ارائه مشاوره و مناسب ترین قیمت پنجره سه جداره به شما و بصورت رایگان می باشند. با ما در تماس باشید…

قیمت پنجره سه جداره
قیمت پنجره سه جداره

استعلام قیمت پنجره سه جداره

پنجره سه‌جداره چه مزایایی دارد؟

استفاده از پنجره های سه‌جداره مزایای بسیاری دارد که مهم ترین آنها عبارتند از:

  • به دلیل سه‌جداره بودن شیشه های پنجره سه‌جداره میزان ذخیره انرژی افزایش یافته و تا حدود ۶۰ درصد در هزینه های اتلافی صرفه جویی میشود.
  • پنجره های سه‌جداره از ورود سروصدا به منزل جلوگیری کرده و انتخاب مناسبی برای مناطق شلوغ و پر تردد هستند.
  • پنجره های سه‌جداره مقاومت بیشتری داشته و به راحتی نمی‌شکنند. به همین دلیل احتمال سرقت و دزدی را کاهش داده و با داشتن قفل های ضد سرقت از امنیت بسیار بالایی برخوردار هستند.
  • شیشه پنجره های سه‌جداره از ورود اشعه های مضر نور خورشید به داخل ساختمان جلوگیری کرده و اشعه UV را مهار میکند.
  • این نوع پنجره‌ها در شرایط آب و هوایی مختلف تغییر رنگ داده و ظاهرشان تغییر نمی‌کند.
  • پنجره های سه‌جداره غیر اشتغال بوده و در دمای بالای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد شروع به آتش گرفتن می‌کنند.
  • پنجره های سه‌جداره به دلیل ساختار ایده‌آل، در هنگام زلزله از لرزش و ارتعاش جلوگیری کرده و مانع از شکستن و خرد شدن می‌شوند.
  • به دلیل آب بندی شیشه های این پنجره‌ها با چسب پلی سولفاید و رطوبت‌گیر که داخل اسپیسر های میانی قرار دارد، این شیشه‌ها بخار نداشته و همواره به صورت واضح محیط بیرون را نشان میدهند.
  • وجود شیشه اضافی در پنجره های سه‌جداره به صورت عایق بندی مناسبی در برابر آلودگی هوا است. و از ورود هرگونه آلایندی به محیط داخل جلوگیری می‌کند.
  • ظاهر مدرن و نوین پنجره های سه‌جداره، زیبایی خاص و جدیدی به منازل و ساختمانها داده که در کنار تنوع رنگ و مدل انتخاب را برای خریداران آسانتر می‌کند.
پنجره سه‌جداره چه مزایایی دارد؟
پنجره سه‌جداره چه مزایایی دارد؟

نکات مهم هنگام خرید پنجره سه‌ جداره

  • ابتدا باید متراژ و ابعاد فضای نصب پنجره سه‌جداره را اندازه گیری کنید تا بهترین پنجره با پروفیل و ضخامت مناسب انتخاب گردد. همچنین توجه کنید که از چه نوع پروفیل استفاده می‌کنید تا بتوانید بهترین همخوانی را با نمای ساختمان برقرار کنید.
  • برای استفاده از پنجره سه‌جداره لازم است که دیوار خانه و ساختمان شما توان تحمل بار این پنجره را داشته باشد.
  • نوع پنجره به فضای داخلی و متراژ آپارتمان بستگی دارد. بنابراین اگر مساحت منزل شما کوچک است از پنجره های استفاده کنید که فضای کمتری از خانه را اشغال می‌کنند.
  • وجود خط و خش روی شیشه پنجره های سه‌جداره عملکرد پنجره را مختل کرده و با وارد شدن ضربه میتواند باعث شکسته شدن آن شود. به همین دلیل در هنگام خرید دقت کنید که هیچ خط و خشی بر روی شیشه پنجره وجود نداشته باشد.
  • دقت کنید که در ساخت پنجره‌ها از یراق‌آلات مرغوب استفاده شده باشد تا کیفیت نهایی محصول بهتر باشد.
  • نوار درز بندی باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد. زیرا کارایی قابل توجهی از پنجره های سه‌جداره به آن بستگی دارد و موجب می‌شود انعطاف پذیری کافی داشته باشد و به عایق‌بندی مناسب آن کمک کند.
نکات مهم هنگام خرید پنجره سه‌ جداره
نکات مهم هنگام خرید پنجره سه‌ جداره

پنجره های سه‌جداره در کجا استفاده می‌شوند؟

پنجره های سه‌جداره به دلیل عایق‌بندی بالا در مناطق سردسیر مورد استفاده قرار میگیرند. زیرا این پنجره‌ها عایق‌بندی حرارتی بیشتری نسبت به پنجره های دوجداره دارند. همچنین پنجره های سه‌جداره از عایق بندی صوتی بالایی برخوردار بوده که حدود ۳ تا ۷ درصد بیشتر از پنجره های دوجداره است، این عدد شاید در نگاه اول کم باشد ولی در مقایسه شهودی کاملا محسوس است.

پنجره دو جداره یا سه‌ جداره بهتر است؟

همانطور که گفته شد و مشخص می‌باشد پنجره دوجداره از دو لایه شیشه و پنجره سه‌جداره از سه لایه شیشه تشکیل شده است. به دلیل وجود یک لایه اضافی در پنجره های سه‌جداره تا ۵ برابر نسبت به پنجره های معمولی و ۳ برابر نسبت به پنجره های دوجداره موثر است.

همچنین از نظر حرارتی پنجره های دوجداره ۴۰ درصد کارآمدتر و دارای درجه استاندارد C هستند. در حالی که پنجره های سه‌جداره ۶۰ درصد کارآمدتر بوده و دارای درجه استاندارد A+ می‌باشند.

به علاوه پنجره های سه‌جداره در مناطقی با آلودگی صوتی و رطوبت بالا مناسب بوده و گزینه مناسبی برای این مناطق هستند.

پنجره های سه‌ جداره رتبه بندی بازده انرژی بهتری دارند؟

طبق مقررات ساختمانی تمامی پنجره های ساختمان باید رتبه بندی بازده انرژی A+ تا G را رعایت کرده و حداقل درجه آنها تا C باشد. این رتبه بندی بازده انرژی طبق بازده حرارتی کل پنجره، نشست هوا و… محاسبه شده که رتبه برتر A+ به پنجره های سه‌جداره تعلق می‌گیرد.

پنجره دوجداره یا سه‌ جداره بهتر است؟
پنجره دوجداره یا سه‌ جداره بهتر است؟

برای خرید پنجره سه جداره با ما در تماس باشید

تشخیص پنجره های سه‌جداره استاندارد

  • پنجره های سه‌جداره که به روش صنعتی ساخته می‌شوند در تمامی مراحل تولید مانند برش شیشه، تزریق مواد جاذبه رطوبت، تزریق بوتیل و… از ماشین های اتوماتیک و استاندارد استفاده شده، پس این پنجره‌ها در مقایسه با روش دستی از استانداردهای بالایی برخوردار هستند.
  • در صورت عدم استفاده از یراق‌آلات و پروفیل مرغوب در تولید پنجره های سه‌جداره، به مرور زمان این پنجره‌ها تغییر رنگ داده و از حالت استاندارد خود خارج می‌شوند.
  • پنجره های سه‌جداره در صورت استفاده از اجزای تشکیل دهنده با کیفیت به هیچ عنوان بخار نمی‌کند.
  • عدم استفاده از لاستیک های آب بندی در بین بازشو های پنجره صدا، سرما و گرما را به راحتی به داخل راه می‌یابد.
  • در صورتی که در داخل پنجره های سه‌جداره از گالوانیزه استاندارد استفاده نشده باشد، پنجره مقاومت کافی نداشته و در اثر ضربه و فشار به راحتی از حالت عادی خود خارج شده و دچار خمیدگی می‌شود.
پنجره سه جداره
پنجره سه جداره

پنجره سه‌ جداره چیست؟

پنجره سه‌ جداره به پنجره هایی که شامل سه لایه شیشه فلوت و دو لایه اسپیسر (Spacer) باشد گفته می‌شود. مابین آنها گاز آرگون با فشار هوای بیرون تزریق می‌شود. وجود گاز آرگون در این نوع پنجره‌ها الزامی است. تا امکان افزایش عایق بیشتر با شیشه سوم را فراهم کند و گاز آرگون به عنوان عایق حرارتی و صدا در بین شیشه ها قرار گیرد. امروزه به دلیل استحکام بندی و مقاومت بالای پنجره های سه‌ جداره، از انواع مختلف این پنجره‌ها در ساختمانها استفاده می‌شود که طبق استانداردهای IGCC و ASHRAE 189.1 تولید شده تا بهترین عملکرد را داشته باشند.

استفاده از پنجره سه‌ جداره برای صرفه جویی در مصرف انرژی و ایجاد عایقی مستحکم در برابر آلودگی صوتی و آلودگی هوا، به یکی از نیازهای اولیه زندگی تبدیل شده که در بسیاری از کشورهای پیشرفته و صنعتی از آنها استفاده می‌شود.

قسمت های اصلی پنجره های سه‌جداره

پنجره های سه جداره همواره از پنج بخش اصلی تشکیل می‌شوند که عبارتند از:

پروفیل

پروفیل یا همان قاب پنجره از الزامات اصلی طراحی پنجره های سه‌جداره است که دارای تنوع مختلفی از نظر ابعاد و اشکال است تا بتواند قسمت های دیگر پنجره را بر روی یکدیگر نگه دارد. برای تولید پروفیل پنجره معمولا از سه نوع متریال آهن، آلومینیوم و UPVC استفاده میشود.

یراق ‌آلات

به تمامی بخش های پنجره که باعث باز و بسته شدن لنگه بازشو می‌شود، یراق‌آلات می‌گویند. این یراق‌آلات شامل دستگیره، انواع بازشوها و قفل پنجره است که باعث تشخیص نحوه بازشو در درب و پنجره شده و به سه دسته اصلی شامل یراق تک حالته، یراق دو حالته و یراق کشویی تقسیم بندی میشود.

گاز بین شیشه

گازی که در بین شیشه های پنجره سه‌جداره استفاده می‌شود شامل گاز بی اثر مانند آرگون و کریپتون است که به صورت تکی و یا ترکیبی مورد استفاده قرار گرفته و باعث افزایش عایق میشود.

شیشه سه جداره

شیشه از مهم ترین اجزای اصلی پنجره های سه‌جداره است که در بین آنها علاوه بر گاز آرگون و کریپتون از سلی کاژل و اسپیسر نیز استفاده می‌شود تا عایق‌بندی به صورت قوی انجام شود.

چسب بوتیل

از چسب بوتیل برای چسباندن فاصله گذار در بین جداره های شیشه استفاده می‌شود تا از ورود رطوبت و نفوذ هوا جلوگیری کند.

قسمت های اصلی پنجره های سه‌جداره
قسمت های اصلی پنجره های سه‌جداره

تفاوت پنجره سه‌جداره و پنجره دوجداره در چیست؟

شاید در نگاه اول پنجره های دوجداره و سه جداره با یکدیگر تفاوت چندانی نداشته باشند. اما در ادامه این قسمت از مقاله به بررسی و مقایسه تفاوت های این دو با هم خواهیم پرداخت که شامل:

  • تعداد شیشه‌ها

اولین و مهم ترین تفاوتی که بین پنجره های سه‌جداره و دو‌جداره وجود دارد، مرتبط به تعداد شیشه های مورد استفاده در هر یک است. پنجره های سه‌جداره همواره از سه شیشه تشکیل شده، بنابراین یک شیشه از پنجره های دوجداره بیشتر است همین امر باعث افزایش عایق‌بندی آن می‌شود.

  • آلودگی صوتی

شیشه های سه‌جداره به دلیل برخورداری از یک شیشه بیشتر نسبت پنجره های دوجداره از میزان عایق‌بندی بهتر و بالاتری نسبت به پنجره های دوجداره برخوردار هستند که از ورود سروصدا به محیط داخل جلوگیری می‌کنند.

  • عایق دما

با وجود این که پنجره های دوجداره و سه جداره عایق دما هستند، اما میزان عایق‌بندی آنها با یکدیگر متفاوت بوده و فرق دارد. پنجره های سه‌جداره در مقایسه با پنجره های دوجداره به نسبت ۴۰ درصد عایق دمای بیشتری داشته و همین امر نشانگر عایق‌بندی مناسب آن می‌باشد.

  • عایق گردوغبار

شیشه پنجره های سه‌جداره کاملا ایزوله هستند تا از ورود هرگونه گردوغباری جلوگیری کنند. وجود یک شیشه اضافی نسبت به پنجره های دوجداره به میزان بسیاری موثر بوده و عایق بودن پنجره سه‌جداره در برابر گردوغبار و ریز گردها را تضمین می‌کند.

امنیت بیشتر

با وجود این که پنجره های دوجداره از امنیت قابل توجهی برخوردار هستند، ولی پنجره های سه‌جداره به دلیل داشتن قسمت های اضافی در مقایسه با عوامل بیرونی از امنیت و مقاومت بالایی برخوردار می‌باشند.

محل استفاده

به دلیل عایق بندی بالای پنجره سه‌جداره معمولا از این پنجره‌ها در مناطقی با آلودگی صوتی و مناطق سردسیر استفاده می‌شود.

ضخامت شیشه‌ها

به صورت کلی پنجره های دوجداره و سه‌جداره از لحاظ ضخامت شیشه‌ها با یکدیگر متفاوت هستند که این موضوع با مشاهده هم بدست می‌آید. پنجره های دوجداره دارای ضخامت ۴ یا ۶ هستند، در حالی که شیشه های سه‌جداره علاوه بر داشتن این دو نوع ضخامت دارای ضخامت نوع سومی بوده و شیشه ما بین آنها دارای ضخامت ۴ می‌باشد.

قیمت

پنجره های سه‌جداره در مقایسه با پنجره های دوجداره قیمت بالایی داشته که دلیل آن استفاده از شیشه و اجزای اضافی می‌باشد که در کنار افزایش کیفیت و عایق‌بندی، افزایش قیمت را نیز دارد.

عمق قاب‌ها

از تفاوت های دیگر پنجره های سه‌جداره و دوجداره، عمق واحد های جداره و قاب‌ها است. این تفاوت طبق استاندارد در پنجره های دوجداره ۲۸ میلی‌متر در پنجره های سه‌جداره ۳۶ میلی‌متر می‌باشد. عمق اضافی در واحد پنجره های سه‌جداره بیانگر این است که شیشه های سه‌جداره به قاب های موجود مقاوم سازی نشده و امکان اضافه سازی در آنها به صورت همیشگی وجود ندارد.

انواع شیشه پنجره های سه‌ جداره

شیشه هایی که در پنجره های سه‌جداره استفاده میشود شامل ۵ نوع متنوع هستند که عبارتند از:

  • شیشه ساده

این نوع شیشه ساده از سه شیشه فلوت معمولی تشکیل میشود که در هنگام شکستن دارای نواحی تیز و برنده است.

  • شیشه رنگی

این نوع از شیشه از دو جداره ساده و یک جداره رنگی تشکیل می‌شود که معمولاً در ساختمان های تجاری و صنعتی کاربرد دارد.

  • شیشه سکوریت

از این نوع شیشه‌ها معمولا برای مناطق پر تردد و پرخطر استفاده می‌شود، زیرا در هنگام شکستن تیکه های بزرگی ایجاد نمی‌کند. شیشه سکوریت با اعمال شوک حرارتی به شیشه صورت گرفته و باعث افزایش مقاومت آن تا ۵ برابر نسبت به شیشه معمولی میشود که نحوه شکستن آن به صورت قطعات ریز و غیر برنده است.

  • شیشه رفلکس

این شیشه ها به طرف بیرون قرار گرفته و از عبور نور شدید خورشید جلوگیری می‌کنند و به همین دلیل برای مناطق گرمسیر بسیار مناسب هستند.

  • شیشه لمینت

شیشه های لمینت شامل سه شیشه ساده یا سکوریت بوده که طبق فرآیندی به وسیله طلق PVB و رزین به یکدیگر وصل می‌شوند. این نوع شیشه در موقع برخورد مانع سخت به آنها خرد نشده و تنها ترک برمیدارد که استفاده از این شیشه در پنجره های سه‌جداره باعث کاهش مصرف انرژی، افزایش امنیت و جلوگیری از اشعه های UV میشود.

انواع شیشه پنجره های سه‌ جداره
انواع شیشه پنجره های سه‌ جداره

با مشاوره قبل از خرید پنجره سه جداره، تا نصب و تحویل در کنار شما هستیم!

انواع پنجره های سه جداره

پنجره های سه‌جداره دارای انواع مدل های مختلفی بوده که معمولا با توجه به مهندسی معماری و نحوه بازشو با یکدیگر متفاوت هستند. ما در ادامه شما را با انواع اصلی پنجره های سه‌جداره آشنا می‌کنیم که عبارتند از:

  • پنجره کمانی شکل(Bow UPVC Window)

پنجره کمانی شکل حالتی دایره‌ای با زوایای مختلف را ایجاد می‌کند که دارای قوس های چشم نواز و زیبا بوده و به صورت تکی یا ترکیبی در منازل و ساختمانها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • پنجره سه‌جداره سایبانی (Aurning UPVC Windows)

این مدل از پنجره های سه‌جداره برای سرویس بهداشتی و حمام مورد استفاده قرار گرفته و به سمت بیرون باز می‌شوند.

  • پنجره دو حالته فرانسوی (French UPVC windows)

این نوع از پنجره های سه‌جداره هیچ ستون و میله‌ای در قسمت های داخلی خود نداشته و به صورت تکی یا دو لنگه باز و بسته شود.

  • پنجره آرکادئونی (UPVC Folding window)

این نوع از پنجره های سه‌جداره براساس آرکادئون باز و بسته می‌شوند، به عبارتی هنگام باز و بسته شدن تمامی پنجره‌ها به یک سمت جمع شده و روی یک لنگه ثابت در یک سمت قرار می‌گیرند.

  • پنجره سه‌جداره کشویی (Sliding UPVC windows)

در این مدل از پنجره های سه‌جداره نحوه باز و بسته شدن پنجره به صورت ریلی به طرف راست یا چپ است. البته میزان عایق بندی پنجره سه‌جداره کشویی به دلیل ظرافت بالا نسبت به سایر موارد کمتر می‌باشد.

  • پنجره یک طرف بازشو (Casement UPVC windows)

این نوع از پنجره های سه‌جداره تنها از یک طرف و فقط به صورت لولایی باز و بسته می‌شوند، به همین دلیل ساختار بسیار ظریف و کم جایی داشته و برای آپارتمان های مسکونی بهترین انتخاب است.

  • پنجره دو طرف بازشو (Tilt and Turn windows)

این مدل از پنجره های سه‌جداره بسیار محبوب است و به صورت کاملاً مجزا یعنی هم با حرکت دستگیره به سمت بالا مانند پنجره قطار و هم به صورت لولایی باز و بسته می‌شوند.

  • پنجره های سه‌جداره ثابت (Fixed UPVC windows)

این نوع از پنجره‌ های سه‌جداره به دلیل ثابت بودن فریم، قاب و شیشه خود هیچ حالت لولایی یا بازشویی نداشته و معمولا در ساختمان صنعتی و تجاری از آنها استفاده می‌شود.

  • پنجره سه‌جداره سقفی (Skylight UPVC Window)

این مدل از پنجره های سه‌جداره برای ویلا و منازل کم نور مناسب بوده و معمولاً به صورت سقفی طراحی می‌شوند.

  • پنجره سه‌جداره محوری (UPVC round Windows)

این نوع از پنجره های سه‌جداره به دلیل طراحی بسیار مدرن و زیبا جلوه بسیار خاصی به منازل مسکونی و تجاری میدهند.

سخن پایانی:

با گذشت زمان صنعت تولید پنجره‌ها به سمت مدرنیته قدم برداشته و در زمینه بهره‌وری انرژی، کاهش آلودگی و زیبایی پنجره های مدرن و شیکی تولید می‌کند.

افزایش آلودگی های صوتی، آلودگی هوا و… از زمان های گذشته مشکلات بسیاری از افراد بوده که با تولید پنجره های سه‌جداره از کیفیت ساخت بالایی برخوردار هستند، این مشکلات به کلی رفع شده است.

پنجره های سه‌جداره در مقایسه با سایر پنجره‌ها ویژگی و مزایای مثبتی دارند. در مدت زمان طولانی نیاز به تعویض ندارد و همین امر خارجی اضافی را کاهش می‌دهد. برای این منظور انتخاب پنجره های سه‌جداره بایستی طبق معماری ساختمان و سلیقه افراد صورت گیرد که در کنار تنوع بالا کار بسیار آسانی می‌باشد.

برگرفته از منابع پنجره های یو پی وی سی و پنجره عایق

چرا پنجره سه جداره پیرامید وین؟

پیرامید وین با دو دهه تجربه، ارائه کننده پنجره سه جداره با بهترین کیفیت و قیمت می باشد.

قیمت پنجره سه جداره چقدر است؟

قیمت پنجره سه جداره به عوامل زیادی بستگی دارد و معمولا قبل از مشاوره با یک متخصص نمی توان به قیمت دقیقی رسید. مجموعه پیرامید وین با کارشناسان مجرب خود آماده ارائه مشاوره و مناسب ترین قیمت به شما می باشد.

5/5 - (21 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا